Lecții de chitară

Începând cu data de 15.03.2020, Școala de Muzică Boem Club, cea mai mare școală privată de muzică din România, oferă lecții de chitară individuale și personalizate pentru orice vârstă (copii, adolescenți și adulți) și orice nivel: începător, intermediar, avansat, 7/7, 9:00-21:00.

Profesorii școlii de muzică Boem Club sunt absolvenți de Conservator cu experiență în predare. Ei predau folosind curricula și metodele școlii care s-au dovedit a fi de succes în ultimii 10 ani.

Lecțiile de chitară se desfășoară în limba română sau în limba engleză.

Lecții de chitară pentru toate vârstele

Lecțiile de chitară se adresează tuturor iubitorilor de muzică, indiferent de vârsta pe care o au. Vârsta minimă la care se pot începe lecțiile de chitară la Boem Club este de 6 ani, fără limită superioară de vârstă. Pentru cei mai mici de 6 ani, Boem Club susține lecții de pian și lecții de educație muzicală.

Lecțiile sunt individuale și personalizate în funcție de nivelul muzical al fiecăruia, iar o lecție durează 50 de minute.

Cursuri de chitară pentru toate nivelurile

La cursurile de chitară de la Boem Club vă puteți înscrie oricând, indiferent de nivelul muzical pe care îl aveți, fie că sunteți începător, intermediar sau avansat, programul de cursuri este adaptat și personalizat pentru fiecare cursant în parte, în conformitate cu obiectivele muzicale ale acestuia și cu criteriile muzical-educaționale ale Boem Club.

Lectiile de chitară sunt completate de workshop-uri de teoria și istoria muzicii, care se țin de 2 ori pe săptămână, câte 2 ore pentru grupuri de 5-10 persoane, în vederea completării cunoștințelor muzicale care vă sunt necesare pentru a putea cânta.

Pentru imagini din cadrul lecțiilor vizitați pagina galerie foto. Pentru secvențe din cadrul orelor și spectacolelor vizitați pagina demo.

Toți cei care iubesc muzica sunt invitați să participe la orele de chitară, concepute special pentru amatorii de muzică!